Curățenie de toamnă. Străzile Constanței sunt igienizate

190

Articole de la același autor

Peste 150 de oameni și 25 de autospeciale au acționat, zilele trecute, în zona centrală a orașului. S-a măturat, s-au spălat străzile și trotuarele, au fost aspirate frunzele și s-au dezinfectat toate platformele de deșeuri. Igienizate au fost și locurile de joacă și parcurile, dar și toate piesele de mobilier urban – bănci, pavilioane, coșuri de gunoi sau scrumiere stradale. S-au strâns peste 38 de tone de deșeuri. 


Astăzi și mâine echipele Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, ale firmelor care au contract de întreținere a spațiilor verzi, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat vor acționa tot în prima zonă de intervenție, cea delimitată bulevardele Lăpușneanu, Tomis, Mamaia și străzile Mihai Eminescu, Bucovinei și Lebedei incluzând Portul Tomis și Piața Ovidiu. 


De joi, acțiunea de ecologizare și igienizare se mută în alte cartiere ale orașului, astfel încât nicio stradă să nu fie omisă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6294 secunde