Cursuri de limba italiană, organizate, în premieră, la Constanța

911
Cursuri de limba italiană, organizate, în premieră, la Constanța - cursuriformare2-1506868873.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă derulează, în luna octombrie, două programe de formare profesională, pentru 53 de persoane, care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Adelina Vlad, cursul de limba germană a mai fost organizat până acum, în schimb, cel de limba italiană se va desfășura în premieră, la Constanța, pentru șomeri. 


În ceea ce privește cursurile de limbi străine, organizarea modulară a acestora le va permite adulților determinarea ritmului propriu de învățare. Metoda de predare se bazează pe faptul că o limbă străină înseamnă mai mult decât stăpânirea vocabularului, a regulilor gramaticale și de pronunție. 


Cursanții trebuie să fie capabili să utilizeze limba străină în mod corespunzător, în context business sau social. Având în vedere că această metodă de predare este orientată către fiecare cursant în parte, materialele și tehnicile utilizate vor fi variate, făcând astfel procesul de învățare mai interesant. 


Referitor la cel de-al doilea curs, acesta este valabil pentru cei care vor să lucreze pe viitor ca agenți de curățenie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Social : Oferte de muncă pentru absolvenți
Pagina a fost generata in 0.903 secunde