Joburi în străinătate. Bucătarii și ospătarii, la mare căutare

299
Joburi în străinătate. Bucătarii și ospătarii, la mare căutare - eures-1506528619.jpg
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă peste hotare pot opta pentru un număr de 665 de oferte, prin intermediul rețelei Eures. 


Cele mai generoase oferte sunt valabile în Malta, Germania, Cehia și Irlanda. Ca și în săptămânile anterioare, la mare căutare sunt șoferii de autobuz, bucătarii, ospătarii, moașele, șlefuitorii, pilitorii, lucrătorii în depozit, lucrătorii în prelucrarea cărnii (măcelarii/ciontolitorii). 


În Italia, este nevoie de îngrijitori la domiciliu, lucrători în agricultură, în timp ce în Slovacia se caută operatori producție. 


Cu doar 25 de locuri de muncă, Marea Britanie îi întâmpină pe șomeri cu posturi de asistenți medicali și îngrijitori de persoane la domiciliu. Norvegia, în schimb, le dă posibilitatea celor aflați în căutarea unui loc de muncă să lucreze în fabrică, la industria peștelui, personal curățenie/specialist carnaval. 


Persoanele interesate se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.569 secunde