Cursuri pentru șomeri. Iată ce meserii poți învăța gratuit

365
Cursuri pentru șomeri. Iată ce meserii poți învăța gratuit - cursuri-1464115101.jpg

Articole de la același autor

Șomerii constănțeni pot participa gratuit la cursuri de formare profesională. În cursul lunii iunie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța organizează pregătire pentru trei meserii.

Este vorba despre meseria de contabil, unde cursul va dura cinci săptămâni, meseria de reflexote-rapeut, tot cinci săptămâni, și meseria de lucrător în comerț, cu un curs de zece săptămâni. Pentru contabil, aplicanții trebuie să fi absolvit liceul și să fi obținut diploma de bacalaureat. Pentru reflexoterapeut, trebuie să fi terminat liceul, iar pentru lucrător în comerț este necesar numai învățământul obligatoriu, adică zece clase.

"Prin organizarea și derularea programelor de formare profesională, AJOFM Constanța își propune să vină, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor neocupate care doresc să dobândească noi competențe solicitate pe piața muncii, cât și în sprijinul angajatorilor care doresc să angajeze personal calificat", explică directorul executiv al AJOFM Constanța, Gheorghe Bușu.

Persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare profesională sunt așteptate la sediul AJOFM Constanța, pe strada Lacului nr. 14, la etajul al doilea, Compartiment de Formare Profesională, telefon 0241/481.550, în vederea înscrierii.

Se pot înscrie numai șomerii înregistrați în evidența AJOFM Con-stanța, indiferent dacă primesc sau nu indemnizație de șomaj. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4114 secunde