Daruri de Crăciun pentru tinerii din Centrul Şcolar „Albatros“ din Constanţa

350

Articole de la același autor

Perioada Sărbătorilor este un prilej de bucurie, în care cu toții ne dorim să-i avem aproape pe cei dragi şi să împărțim daruri. Membrele Asociaţiei WINSTA România şi ale Confederaţiei Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) filiala Constanța au ales să aducă un strop de bucurie tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros“ Constanţa.

Bucuroşi de oaspeţi, tinerii le-au cântat colinde reprezentantelor celor două organizaţii şi le-au urat sărbători cu bucurie. Reprezentantele WISTA România, împreună cu Simona Nicola, președinta CONAF sucursala Constanța, au înmânat daruri, constând în pachete cu alimente, dulciuri şi obiecte de uz personal, celor 40 de tineri din cadrul centrului, reuşind să le aducă un zâmbet în pragul sărbătorilor.

„Pe viitor, intenționăm să ne implicăm activ în integrarea acestor tineri în câmpul muncii, aducând la aceeași masă potențialii angajatori ce sunt în căutare de forță de muncă. Mulţumim pentru contribuția adusă acestei acțiuni sponsorului asociației noastre, care a dorit să rămână anonim, precum și tuturor membrelor WISTA România, care au participat la această acțiune caritabilă“, a declarat Mihaela Scrieciu, președintele asociației WISTA Romania.

Women's International Shipping & Trading Association (WISTA) este o organizație globală de networking a cărei misiune este de a atrage și sprijini femei, la nivel de management, în sectoarele maritim, comercial și logistic. WISTA servește drept conector pentru rețeaua sa de peste 3.800 de femei.

CONAF acționează pentru implementarea în România a modelului de cultură antreprenorială, în acord cu noua realitate și conectată la actualele tendințe internaționale în materie de business, promovând, de asemenea, antreprenoriatul feminin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6581 secunde