HC Dobrogea Sud a primit trofeul „Performanţă pentru Constanţa, performanţă pentru România”

162
HC Dobrogea Sud a primit trofeul „Performanţă pentru Constanţa, performanţă pentru România” - 1-1639664825.jpg

Articole de la același autor

Încă o recunoaştere a performanţei pentru echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud. Reprezentanţii clubului constănţean au participat la Gala Sportului Constănţean, eveniment organizat, la Sala Sporturilor, de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, alături de autorităţile publice locale şi judeţene.

În cadrul galei, reprezentanţii structurilor sportive cu rezultate internaţionale şi sportivi selecţionaţi în loturile naţionale şi olimpice au fost premiaţi cu trofeul „Performanţă pentru Constanţa, performanţă pentru România”.

Preşedintele clubului HC Dobrogea, Ionuţ Stănescu, antrenorul principal, George Buricea, antrenorul coordonator, Laurenţiu Toma, şi jucătorii Alexandru Andrei şi Mihai Loghin au păşit pe covorul roşu al galei.

HC Dobrogea Sud a cucerit în acest an Supercupa României şi a avut jucători convocaţi la loturile naţionale de seniori şi juniori ale României.

„A fost un eveniment emoţionant la Sala Sporturilor. Mulţumim Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi Primăriei Municipiului Constanţa pentru premiul oferit. Este recunoştinţa pentru ceea ce HC Dobrogea Sud a realizat în acest an”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele Ionuţ Stănescu.

Fostă vicecampioană mondială la handbal şi şefă a sportului constănţean, Elena Frîncu a fost invitatul special al evenimentului, găzduit de actualul directorul executiv al DJST Constanţa, Florina Cristache.

XXX

Un grup de părinţi inimoşi ai unor juniori care practică handbalul în Bucureşti - Florin Balaţ, Gabriela Budin şi Cristian Mogoş, împreună cu Federaţia Română de Handbal (FRH) şi Asociaţia Municipală de Handbal (AMH), au organizat prima ediţie a Cupei Junior, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Prima ediţie (pentru junioare IV şi mini-handbal) a fost un proiect pilot, în cadrul căruia toţi copiii prezenţi în sală s-au bucurat de cadourile primite, de jocurile pline de energie şi de susţinerea părinţilor din tribune.

„Ne bucurăm de succesul acestei prime ediţii şi ne dorim ca acest proiect pilot să devină o competiţie de nivel naţional”, a declarat preşedintele Asociaţiei Municipale de Handbal Bucureşti, Mihai Pârvu.

„Ne dorim ca acest proiect să se dezvolte cu mai multe turnee regionale, cu o fază finală la Bucureşti. Le mulţumim pentru sprijin AMH şi FRH şi sperăm să fie alături de noi şi la următoarea ediţie”, a spus, la rândul său, Florin Balaş, unul dintre iniţiatorii evenimentului.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4314 secunde