Preşedintele FR de Handbal, Alexandru Dedu:

„Suntem la început de drum, nu ai cum să ceri să fii campion mondial”

145
„Suntem la început de drum, nu ai cum să ceri să fii campion mondial” - 26176858916948971273676064315217-1639495202.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat că este mulţumit de evoluţia naţionalei feminine la Campionatul Mondial din Spania, unde tricolorele s-au clasat pe locul 13.

„Sunt prestaţii corecte, reale, mi-a plăcut dăruirea fetelor, nu am ce să reproşez echipei şi staff-ului. Am văzut o echipă. Am văzut dăruire şi am apreciat modul în care s-au luptat. Trebuie să fim conştienţi şi să ne dăm seama că suntem la început de drum şi nu ai cum să ceri să fii campion mondial. Mi-aş fi dorit să fi fost în primele zece, dar în momentul acesta este OK. Am câştigat o echipă cu mentalitate corectă”, a declarat Dedu.

Preşedintele FRH este de părere că meciul cu Ţările de Jos a fost cel mai bun al naţionalei conduse de Adrian Vasile.

„Fetele au demonstrat caracter, faptul că nu am reuşit să luăm niciun punct din acel joc a fost o întâmplare. Am ratat două mingi, le-au intrat lor şi asta a fost istoria, puteam câştiga acel meci şi altul ar fi fost deznodământul. Per total, sunt mulţumit pentru felul în care fetele s-au dăruit pentru handbal şi pentru România”, a mai spus Alexandru Dedu.

Naţionala României a încheiat turneul final din Spania cu un bilanţ de trei victorii şi trei înfrângeri, ocupând în ierarhia finală locul 13.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5863 secunde