De 8 Martie, constănțencele circulă gratuit cu autobuzele RATC

392
2
De 8 Martie, constănțencele circulă gratuit cu autobuzele RATC - ratc-1457114611.jpg

Articole de la același autor

Pentru a le oferi un cadou tuturor constănțencelor, con-ducerea Regiei Autonome de Transport în Comun a decis ca, de 8 Martie, să le lase să meargă gratuit cu autobuzul.


"Oferim gratuitate pe toate mijloacele de transport în comun ale regiei tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor alege să circule cu autobuzele noastre", a declarat Ovidiu Cristian Tănase, directorul general al RATC Constanța.



Comentează știrea

Pintea
5 martie 2016
Vrem egalitate

Pe data de 2 februarie 2016 Parlamentul a votat sa sarbatorim pe 8 martie - Ziua femeii și pe 19 noiembrie - Ziua bărbatului . Potrivit Raportului Comisiei pentru egalitate de sexe din Camera Deputaților, propunerea legislativă "are ca scop eliminarea discriminării dintre femei și bărbați " .As dori pe 19 noiembrie sa ma plimb moca cu autobuzul. Insa daca alegerile locale sunt in iunie ,vor mai fi valabile pomenile electorale pana in toamna ? Daca se vor schimba stapanii de la Casa Alba iar cei noi nu vor mai fi de acord cu atatea gratuitati ce va face RATC-ul va ajunge in situatia TVR ?

Mos Ion
6 martie 2016
Pintea , stai linistit !

La RATC 8 Martie este in fiecare zi , jumatate din calatori nu composteaza bilet ! Oricum , este laudabila initiativa regiei ....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.067 secunde