De astăzi, constănțenii nu vor mai avea căldură în apartamente

210

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) anunță sistarea furnizării de energie termică de astăzi, ora 8,00. Conducerea regiei a luat această decizie urmare a solicitărilor primite de la asociațiile de proprietari din municipiul Constanța și a prognozelor meteo ce anunță temperaturi în creștere în timpul nopții. De altfel, de aproximativ o săptămână, RADET furniza căldură numai în cursul nopții.
Pe de altă parte, având în vedere că urmează o perioadă în care constănțenii vor putea efectua lucrările de reparații, întreținere și modernizare a instalațiilor de termoficare, RADET recomandă asociațiilor să apeleze numai la agenții economici specializați. În privința înlocuirii instalațiilor interioare, RADET atrage atenția că executanții trebuie să respecte configurația proiectată și diametrul țevilor, conform fișei tehnice a imobilului.
Pentru sugestii și sesizări adresate regiei, constănțenii se pot adresa Biroului de Comunicare și Control, de pe Bd. Tomis, nr. 107 (vizavi de Sala Sporturilor), de luni până vineri, în intervalul orar 9,00 - 15,00. Consumatorii mai pot apela la numărul de telefon 0341/461.220 sau la dispeceratul RADET, 0241/616.792.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8382 secunde