De astăzi, se mai răcește puțin, la Constanța

105
De astăzi, se mai răcește puțin, la Constanța - vreme12-1383150784.jpg

Articole de la același autor

Toamna ține în continuare cu noi. Deși meteorologii anunțaseră la începutul săptămânii câteva ploi pentru astăzi și mâine, se pare că vom avea soare și temperaturi plăcute. Se mai răcește puțin față de ieri, dar nu e risc de precipitații. 

La Constanța, astăzi, cerul este senin, vântul suflă moderat, dinspre nord-est, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte, vântul se mai domolește și termometrele vor indica minimum 11 grade.

Mâine va fi ceva mai răcoare decât astăzi, cu valori termice cuprinse între 9 și 15 grade, și apar câțiva nori. Aceștia vor persista și în cursul zilei de sâmbătă, când vom avea temperaturi de 13, 14 grade, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, însă de duminică se face din nou frumos și cald.

În restul țării, deși valorile termice vor marca o scădere față de ieri, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări, iar în primele ore și din nou noaptea va fi ceață pe arii restrânse, îndeosebi în sudul și estul țării, unde cu totul izolat va ploua slab sau va burnița.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile sud-estice, iar noaptea în Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 - 13 grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 21 de grade în Oltenia și Banat, iar cele minime se vor încadra între 3 și 13 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 31 Octombrie 2013
Stire din Social : CUTREMUR de peste 3 grade, astăzi
Pagina a fost generata in 1.5068 secunde