De ce să cumperi telefoane ieftine resigilate. Avantajele acestei practici

399
De ce să cumperi telefoane ieftine resigilate. Avantajele acestei practici - telefonieftin-1649340391.jpg

Articole recomandate




Puteți economisi bani pe dispozitivele electronice cumpărând articole deținute anterior sau resigilate. Uneori, puteți găsi o ofertă excelentă. Mai ales la telefoane.

Produsele resigilate de la eMAG, de exemplu, sunt produse comandate greșit sau returnate din cauză că utilizatorii nu au fost mulțumiți sau nu li se potriveau. De cele mai multe ori, acestea au urme mici de utilizare și folosirea lor nu a fost una îndelungată.

1. Ce sunt produsele resigilate?

Este un program al eMAG prin care produsele returnate, dar care sunt perfect funcționale, dar cu ambalajul desfăcut și cu urme ușoare de utilizare sunt revândute, de multe ori cu mari discount-uri.

- Dispozitivul a fost folosit în prealabil sau a fost un model de prezentare.

- Articolul este însoțit de o garanție din partea eMAG, la fel ca un produs nou-nouț.

- Articolul a fost inspectat și testat de către un angajat sau un contractor eMAG.

Compania spune că toate produsele resigilate sunt "testate și certificate pentru a funcționa și a arăta ca noi de către un tehnician calificat”.

De multe ori, produsele comandate de la „resigilate” au urme mici de folosire, ușoare zgârieturi datorate utilizării, dar, cu cât sunt mai pronunțate aceste mici defecte estetice, cu atât mai mare este reducerea. La telefoane, de exemplu, nu e ca și cum ai cumpăra un smartphone second-hand, pentru că acesta nu a fost folosit îndelungat - de multe ori abia a fost scos din cutie și trimis retur - ci are perioade reduse de utilizare.

2. Unde poți găsi articole resigilate?

Dacă sunteți în căutarea unor produse gen telefoane resigilate pe eMAG, trebuie doar să tastați „resigilate” în bara de căutare, acestea având și propria lor categorie, dar apărând și ca oferte diferite în pagina de produs căutat. De exemplu, la căutarea unui telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold, al cărui preț este de, să zicem, 6799 de lei, veți avea și opțiunea „Resigilate”, iar la fiecare dintre aceste produse vi se va comunica gradul de uzură. Un telefon descris „Produs cu urme fine de utilizare, ambalaj deteriorat, zgarieturi fine ecran, zgarieturi fine spate, zgarieturi fine muchie”, se va vinde cu 1100 de lei mai ieftin, un discount mai mult decât consistent.

3. Poți economisi bani cu telefoane resigilate?

După cum am explicat mai devreme, reducerile pot fi de la câteva sute la chiar și peste 1000 de lei la un telefon, iar inconvenientul este unul minor. Produsul achiziționat nou ar acumula oricum, și în mâinile tale, aceleași semne de uzură și utilizare după câteva zile. Dar ai economist o sumă consistentă, în schimb, cumpărându-l resigilat.

4. Ce tipuri de articole sunt disponibile pe Resigilate?

Oferta este una extrem de variată, plecând de la laptopuri, tablete și telefoane și mergând chiar până la cărți și fashion! Trecând, totodată, prin categoriile „PC, Periferice & Software TV”, „Audio-Video & Foto”, „Electrocasnice & Climatizare” sau „Casă, Grădină & Bricolaj”. Așadar, aproape orice se află în categoria resigilate și, de multe ori, nici măcar nu observi diferența de calitate.

5. Este un produs resigilat de încredere?

Produsele resigilate de la eMAG au o garanție identică cu cele cumpărate noi, astfel că riscurile din acest punct de vedere sunt minime. Un telefon cumpărat nou sau cumpărat resigilat va fi înlocuit sau reparat în aceleași condiții, în caz de nevoie.

Telefoane ieftine, comanda online!



6. Cum trebuie să procedez după cumpărarea unui produs resigilat?

Dacă achiziționați un dispozitiv resigilat de la eMAG sau de pe orice piață online, asigurați-vă că: Inspectați produsul pentru orice defecte vizibile. eMAG nu spune că articolele vor arăta perfect, dar orice imperfecțiune ar trebui să fie minimă. Testați complet dispozitivul pentru a vă asigura că totul funcționează corect. Verificați dacă toate accesoriile promise se află în pachet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4198 secunde