De luni, SPIT deschide trei noi ghișee unice

263
Pentru creșterea calității serviciilor oferite contribuabililor prin reducerea timpului de așteptare la ghișeele instituției, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța deschide, luni, 26 martie 2012, alte trei ghișee unice care vor funcționa în locația situată pe str. Griviței nr. 50.

Acestea vor completa cele cinci ghișee unice existente la nivelul Agenției fiscale nr. 3, situate în strada Atelierelor nr. 6, unde, în urma unei analize de management, s-a constatat că adresabilitatea din partea contribuabililor este considerabil mai mare comparativ cu celelalte locații ale organizației.

Prin urmare, cele trei ghișee unice din locația Griviței nr. 50 vor fi organizate de la nivelul Agenției fiscale nr. 3, de unde, contribuabilii vor obține bonul de ordine și vor fi direcționați către noile ghișee unice numerotate în ordine cronologică cu 6, 7 și 8.

Noile ghișee unice vor fi deschise publicului, conform programului de lucru al Agenției fiscale nr. 3 respectiv:

- luni, marți, miercuri, vineri – 8,30 – 16,30;

- joi - 8.30 - 18.30.

În prezent, la nivelul SPIT funcționează 28 de ghișee unice pentru orice operațiune specifică activității instituției, atât pentru persoanele fizice cât și cele juridice, fără a mai ține seama de arondarea străzilor pe agențiile fiscale, a face diferența între persoană fizică sau juridică ori între suma de plată curentă sau în urmărire. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3294 secunde