De mai bine de 48 de ore în beznă. Zeci de localități, afectate de penele de curent

217
De mai bine de 48 de ore în beznă. Zeci de localități, afectate de penele de curent - enelretea-1453139317.jpg

Articole de la același autor

În ciuda eforturilor susținute ale echipelor de intervenție Enel, zeci de localități din județul Constanța nu au avut nici ieri curent electric. În unele zone, penele au durat mai bine de 48 de ore, având în vedere că intervențiile au fost foarte dificile, din cauza condițiilor meteo deosebite, a viscolului și a căderilor de zăpadă.

Au fost afectate localitățile Topalu, Tichilești, Horia, Saraiu, Dulgheru, Stejaru, Fântânele, Istria, Răzoare, Lipnița, Cuigiuc, Goruni, Galița, Gârlița, Esechioi, Carvănul Mare, Carvănul Mic, Hațeg, Abrud, Rasova - C.A.P., Potârnichea, Amzacea - parțial, Hârșova - parțial și Cumpăna - parțial. La Constanța, au fost semnalate numeroase probleme mai ales în cartierele I.C. Brătianu și Palas.

"Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condițiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparți și conductori rupți, chiciură de-pusă pe elemente de rețea, galopaj al conductoarelor, ca urmare a vântului extrem de puternic. Conductoarele se apropie din cauza vântului și se produce arc electric, ceea ce conduce la întreruperea furnizării de electricitate", explică reprezentanții Enel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.563 secunde