Când se încălzește la Constanța. Iată cum va fi vremea săptămâna aceasta

438
Când se încălzește la Constanța. Iată cum va fi vremea  săptămâna aceasta - vreme-1451830582.jpg

Articole de la același autor

Noul an a debutat cu vreme deosebit de rece la malul mării, viscol și câteva ninsori. Meteorologii anunță vreme ușor instabilă în perioada următoare, cu multe precipitații, iar vestea cea bună este că se încălzește semnificativ, cu valori care vor depăși valorile normale pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și sunt așteptate ninsori, mai ales în cursul dimineții. Vântul va sufla cu putere, dinspre est – nord-est. Maxima termică va atinge 2 grade Celsius. Pe fondul unei ușoare încălziri, aversele se vor transforma în ploi pe parcursul nopții, când termometrele vor indica minimum -1 grad.

Mâine, va continua să plouă și va fi mai cald, cu temperaturi cuprinse între -3 și 3 grade Celsius.

Miercuri, pe 6 ianuarie, se vor înregistra ploi ușoare, cu vânt moderat, și valori termice cuprinse între 6 și 8 grade. Joi va fi și mai cald pe timpul zilei, când se vor atinge 9 grade, însă noaptea va fi ger, cu -1 grad în termometre. De vineri se arată și soarele, aversele contenesc și vom avea între 0 și 7 grade, iar în week-end sunt așteptate între 3 și 8 grade, cu cer mai mult senin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Decembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4716 secunde