Vreme rece, dar însorită, astăzi, la Constanța

169
Vreme rece, dar însorită, astăzi, la Constanța - vreme-1449163831.jpg

Articole de la același autor

După perioada călduroasă cu care ne-am obișnuit până acum, temperaturile ceva mai scăzute din ultimele zile nu prea au fost pe placul nostru. Meteorologii spun însă că vremea este normală din punct de vedere termic. Vestea bună este că, de mâine, se încălzește simțitor, mai mult pe timpul zilei și mai puțin noaptea.

Astăzi, la Constanța, cerul este doar temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat. Maxima termică va atinge 7 grade. Peste noapte, va fi parțial senin și termometrele vor înregistra minimum -1 grad. Pe arii restrânse, va fi ceață.

Sâmbătă, vremea se va încălzi față de intervalul precedent și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 10 grade, iar cele minime între 0 și 5 grade. Local, va fi ceață și sunt condiții de burniță în timpul nopții. De altfel și mare parte din săptămâna viitoare va fi caracterizată de vreme caldă pentru această perioadă, când vom avea chiar și 12, 13 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Decembrie 2015
Stire din Social : Vreme rece zilele acestea,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5409 secunde