Ploi multe și maxime de 11 grade Celsius, astăzi, la Constanța

202
Ploi multe și maxime de 11 grade Celsius, astăzi, la Constanța - ploi-1448302579.jpg

Articole de la același autor

Vremea închisă a pus stăpânire pe toată zona Dobrogei. Norii și ploile s-au instalat, iar temperaturile au scăzut brusc. Meteorologii anunță, pentru zilele următoare, precipitații și vreme închisă. Cu toate aces-tea, valorile termice rămân destul de ridicate pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și plouă intens. Maxima termică abia dacă va atinge 11 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, dinspre nord-est. La noapte, ploile vor continua, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 7 grade.

Mâine, vor fi din nou averse, însă ceva mai slabe pe timpul zilei, și mai intense noaptea. Rafalele de vânt se vor mai înteți.

Pentru următoarele două săptămâni, vremea se anunță caldă, dar ploioasă. Chiar dacă vor scădea semnificativ față de săptămânile trecute, valorile de temperatură se vor menține mai ridicate decât cele obișnuite în această perioadă din an, atât ziua, când vor fi în medie 8 - 13 grade, dar cu precădere pe timpul nopților, când se vor înregistra între 5 și 9 grade. Probabilitatea de ploi, care vor fi în cantități moderate, va fi ridicată, mai ales în cursul acestei săptămâni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Noiembrie 2015
Stire din Social : Când va ploua la Constanța
Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6172 secunde