Debutează programul Litoralul pentru toți!

96
Debutează programul Litoralul pentru toți! - plaja-1441024272.jpg

Articole de la același autor

Azi începe litoralul pentru toti. Turiștii pot beneficia de sejururi la prețuri avantajoase pe litoralul românesc. Oferta este bogată, având de ales între sejururi de cel puțin șase nopți, la hoteluri din Constanța, Mamaia, Eforie, Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche.


Potrivit reprezentanților Federației Patronatelor din Turismul Românesc, la ediția de toamnă a programului Litoralul pentru toți, se păstrează aceleași tarife maximale din ediția de primăvară, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea și prețuri inferioare acestor plafoane tarifare.


Litoralul pentru toți. Pentru zona Mamaia – Constanța – Eforie, cel mai ieftin sejur de șase nopți este la hotelurile de o stea, fără mic dejun inclus, 205 lei, apoi, la trei stele cu mic dejun – 425 lei, iar la cinci stele 605 lei, de persoană.


La varianta All inclusive, tarifele maximele pentru cinci nopți, de persoană, ajung, la trei stele, la 765 de lei, la patru stele – 875 de lei și la cinci stele – 985 de lei.


În sudul litoralului, tarifele sunt considerabil mai mici, un sejur de șase nopți, la cinci stele, ajungând la 469 de lei, de persoană.

Ediția de toamnă a programului Litoralul pentru toți se desfășoară până pe 11 octombrie 2015.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 31 August 2015
Stire din Social : Ești la mare? Hai la bowling!
Pagina a fost generata in 2.1318 secunde