Decizie de ultimă oră a comisarilor OPC, după ce restaurantul din Constanța, găsit cu nereguli multiple, a sfidat măsurile impuse

1253
Decizie de ultimă oră a comisarilor OPC, după ce restaurantul din Constanța, găsit cu nereguli multiple, a sfidat măsurile impuse - 20221119120741-1668852531.jpg

Articole de la același autor

Update. Restaurantul Delfinul, din municipiul Constanţa, a fost vizitat de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor, iar neregulile descoperite au fost multiple. Cum s-a rezolvat situația, ne spun reprezentanții de la Protecţia Consumatorilor:


" În baza unui apel telefonic, prin care am fost anunțați că unitatea de alimentație publică oprită temporar de la prestarea de servicii până la remedierea deficiențelor constatate funcționează o echipă de comisari din cadrul CJPC Constanta, s-a deplasat în vederea verificării remedierii deficiențelor menționate în procesul verbal de constatare a contravenției.


S-a constatat că nu se remediase deficiențele, operatorul economic sfidând măsura dispusă. Deși nu remediase abaterile care pun în pericol sănătatea consumatorilor operatorul economic continua să servească preparate culinare consumatorilor.
S-a întocmit un nou document de control aplicându-se sancțiunea de 6.000 lei și s-a propus măsura complementară de închidere definitivă a unității.", transmit reprezentanții de la Protecţia Consumatorilor. 


Reamintim 


Restaurantul Delfinul, din municipiul Constanţa, a fost vizitat de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor. Imaginile de acolo sunt de-a dreptul dezolante. Vorbim despre igrasie, gândaci, rugină, mizerie, la care se adaugă produse alimentare expirate şi condiţii de preparare neconforme.
 


Ce spun inspectorii OPC
 


„La verificarea efectuată în baza unei sesizări a fost fost controlat operatorul economic ce desfăşoară activitate de alimentaţie publică, la care s-au constatat următoarele deficienţe: utilizarea de materii prime cu data limită de consum depăşită; schimbare stare termică a materiilor prime fără să fie autorizat în acest sens; prezenţa porţiunilor de rugină în spaţii de depozitare a produselor alimentare; infiltraţii în tavan; prezenţa gândacilor; desfăşurarea de practici comerciale incorecte; folosire ustensile neprofesionale şi reutilizarea ambalajelor de materii prime.”


Pentru toate acestea au fost aplicate o amendă în valoare de 8.000 lei şi două avertismente, şi s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentaţie publică până la remedierea deficienţelor constatate!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7598 secunde