Declarațiile fiscale, depuse online

165
Declarațiile fiscale, depuse online - declaratiile-1562615775.jpg
Constănțenii pot depune declarațiile fiscale fără să mai fie nevoie să stea la cozi. Astfel, documentele pot fi depuse online, fără a vă mai deplasa la ghișeele instituției.


Declarațiile pot fi încărcate pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Declarații fiscale, fără/cu autentificare sau prin e-mail (ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro).
"Contribuabilii au obligația de a completa corect, integral și cu bună credință rubricile corespunzătoare ce se regăsesc pe formularele tipizate, corespunzătoare situației fiscale, iar declarația se semnează de către contribuabili, reprezentantul legal ori împuternicitul acestuia.


În vederea îmbunătățirii comunicării cu contribuabilii și a creșterii gradului de transparență a serviciilor oferite, SPIT a implementat diverse servicii online disponibile 24/24 de ore menite să mărească satisfacția acestora, să reducă timpul de așteptare ori deplasarea la ghișeele agențiilor fiscale în scopul eficientizării procesului de soluționare a cerințelor", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Cristina Aldea.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2667 secunde