Delfinii din Marea Neagră, aduși, de ziua lor, în Parcul Tăbăcărie

202
Delfinii din Marea Neagră, aduși, de ziua lor, în Parcul Tăbăcărie - delfiniidinmareaneagra-1438624222.jpg

Articole de la același autor

Mâine sărbătorim Ziua delfinilor din Marea Neagră. Cu acest prilej, organizația nonguvernamentală Mare Nostrum ne invită să descoperim expoziția "Marea Neagră în imagini", începând cu ora 19, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.


"Prin intermediul poveștii create de noi, în cadrul acestei expoziții interactive de panouri, dorim să vă apropiați mai mult de mare, să descoperiți viețuitoarele, speciile invazive, beneficiile mării și delfinii existenți în Marea Neagră", explică purtătorul de cuvânt al Mare Nostrum, Cecilia Pătrăhău. Vizitatorii pot afla mai multe despre viețuitoarele din Marea Neagră prin intermediul jocurilor pregătite pentru aceștia, iar cei mici pot realiza desene pe asfalt prin intermediul cărora să ne prezinte Marea Neagra în viziunea lor. 


De asemenea, echipa Mare Nostrum, care acționează în cazurile de eșuare a delfinilor, le va face participanților demonstrații de intervenție cu ajutorul unui delfin gonflabil. "Obiectivul acestei expoziții interactive de panouri este de a conștientiza oamenii cu privire la necesitatea protejării mediului înconjurător, în special a Mării Negre", a mai spus reprezentantul Mare Nostrum.


Această expoziție de panouri face parte din cadrul proiectului "Educație pentru Marea Neagră". Durata proiectului este de 16 luni, din mai 2014 și până în septembrie 2015, iar costurile sale totale se ridică la 70.875,33 euro, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 63.787,98 euro și este finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Social : Muzeul deșeurilor, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6533 secunde