Caravana Dunării ajunge la Constanța!

163
Caravana Dunării ajunge la Constanța! - caravanad-1433765944.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, între orele 10 și 20, pe Faleza Cazino Constanța, constănțenii sunt invitați să descopere, prin intermediul unor materiale interactive, informații despre ecosistemele Dunării și importanța protejării lor.

"Caravana Dunării" este o campanie informativă a WWF (World Wide Fund for Nature) în parteneriat cu Mare Nostrum, ce își propune să aducă în atenția publicului larg amenințările cu care se confruntă Dunărea, ecosistemele și comunitățile care depind de fluviu, precum și soluțiile existente. Specialiștii și voluntarii WWF și Mare Nostrum vor oferi mai multe informații despre speciile pe care le întâlnim de-a lungul Dunării, precum și despre fluviu și Marea Neagră, prin intermediul mai multor materiale interactive și jocuri.

Iubitorii de natură vor putea să își testeze cunoștințele în cadrul unui quiz inedit despre Dunăre, iar copiii vor putea să realizeze diferite puzzle-uri. În plus, vizitatorii se vor putea bucura de o expoziție foto inedită și vor putea testa pachetul educativ "Cartea Mării Negre" (Black Sea Box), dedicat cunoașterii și protejării Mării Negre.

"Mediul marin încă se confruntă cu multe probleme, iar Mare Nostrum este alături de cei care luptă pentru rezolvarea lor", a declarat Mihaela Cândea, director executiv ONG Mare Nostrum. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Social : Muzeul deșeurilor, la Constanța
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Social : Pui de delfin, eșuat la Costinești
Pagina a fost generata in 1.9193 secunde