Pui de delfin, eșuat la Costinești

206

Articole de la același autor

Un pui de delfin a fost găsit mort, week-end-ul trecut, pe plaja din Costinești. 


"În urma unui telefon de urgență primit duminică seară, echipa Mare Nostrum a intervenit pe plaja din zona epavei, din Costinești, pentru identificarea unui delfin eșuat", a explicat Cecilia Pătrăhău, purtă-torul de cuvânt al organizației non-guvernamentale Mare Nostrum. 


Acesta, un exemplar tânăr, ce apar-ținea speciei Phocoena phocoena relicta, era mort recent. Delfinul a fost preluat pentru examinare și determinarea cauzei morții. 


Potrivit reprezentanților Mare Nostrum, acesta este al doilea caz de eșuare de la începutul lunii, primul fiind semnalat pe 9 aprilie. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul programului "Monitorizarea și conservarea delfinilor din Marea Neagră", susți-nut financiar de Petrom și Campania "Adoptă un delfin". 


Dacă observați un delfin eșuat sau chiar exemplare vii, în apele teritoriale românești, puteți anunța la numerele de telefon 0241/612.422 sau 0763/255.731, iar pe site-ul www.delfini.ro, găsiți formularul online prin intermediul căruia puteți trimite informații cu privire la delfini. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Social : Delfin eșuat la Costinești
Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
Stire din Social : Ne mor delfinii!
Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Social : Delfin eșuat la Hanul Piraților
Pagina a fost generata in 0.4467 secunde