Depunerea declarației pentru taxa de protecție - până pe 3 martie 2008

711

Articole de la același autor

Termenul limită pentru depunerea declarației și a documentelor necesare în vederea stabilirii taxei pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în Constanța este 3.03.2008. Obligația depunerii declarației revine atât persoanelor fizice autorizate, cât și persoanelor juridice, cu excepția celor care au în administrare complexuri hoteliere. La declarația de impunere care se va depune în două exemplare, agentul economic va anexa în fotocopie următoarele acte: certificat de înregistrare la Camera de Comerț, actul de proprietate sau deținere, schița activului vizată de o persoană autorizată.
Persoanele juridice și fizice aut-rizate care, anul trecut, au depus la Serviciul persoane Juridice din str. Nicolae Grindeanu nr. 66 întreaga documentație și care nu au efectuat modificări de natură să conducă la schimbarea cuantumului taxei vor completa și depune doar declarația de impunere.
Taxa se achită în două rate: prima până pe data de 31 martie inclusiv, iar cea de-a doua rată până pe 30 septembrie inclusiv. Neplata la termenele scadente atrage și plata majorărilor de 0,1% pentru fiecare zi de întârziere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1706 secunde