Descoperă talentul din tine în cadrul galei "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța"

162
Descoperă talentul din tine  în cadrul galei

Articole de la același autor

Asociația Clubul Isis, împreună cu Spitalul Privat Isis, beneficiind de susținerea Colegiului de Arte "Regina Maria", organizează preselecțiile pentru participarea la Concursul "Descoperă talentul din tine", ce va avea loc, în data de 6 martie 2016, în cadrul Galei "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța".

Concursul de talente este deschis participanților cu vârste cuprinse între 11 și 25 de ani, având drept scop des-coperirea unor noi talente aparținând secțiunilor: muzică, dans, teatru.

Înscrierile pentru concurs vor fi făcute pe baza unei solicitări trimise pe adresa [email protected].

Doritorii vor primi un formular pe care trebuie să îl completeze integral și să îl trimită organizatorilor pentru înregistrarea oficială.

Preselecțiile vor avea loc în data de 12 decembrie, ora 10.00, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Con-stanța, și pe data de 16 ianuarie, ora 10.00, în același loc.

Juriul va fi alcătuit din cinci membri și va avea un președinte delegat.

Concursul se va desfășura în data de 6 martie 2016, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Ordinea intrării în concurs va fi stabilită prin tragere la sorți. Concurenții vor respecta precizările organizatorilor cu privire la repetițiile programate și intrarea în concurs.

La intrarea în sala de evenimente a Casei de Cultură a Sindicatelor, fiecare spectator va primi un talon cu numele celor cinci finaliști. Spectatorii pot aprecia o singură dată un singur concurent, din cei cinci finaliști prezenți în Gală. Astfel, fiecare talon va conține o singură opțiune, în caz contrar votul nu va fi validat.

Durata de vot este de 20 de minute, pe parcursul derulării galei în timpul decernării premiilor de excelență. La finalul acestora, echipa organizatoare va face centralizarea voturilor, urmând ca decernarea marelui premiu să aibă loc la finalul Galei "Zece Oameni de Valoare".

Participanților li se vor acorda diplome de participare, iar câștigătorul va primi un premiu în valoare de 1.000 de euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Sănătate : Mișcare pentru sănătatea constănțenilor
Pagina a fost generata in 0.3731 secunde