DEZBATEREA privind Regulamentul de taxi, SCHIMBĂRI DE ULTIM MOMENT!

760
DEZBATEREA privind Regulamentul de taxi, SCHIMBĂRI DE ULTIM MOMENT! - 15aprtaxidezbaterepublica-1618475058.jpg

Articole de la același autorAdministrația publică locală a decis, cu doar câteva minute înainte de ora la care ar fi trebuit să înceapă dezbaterea publică online pe tema Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța, să schimbe forma de organizare a întrunirii. Deși inițial a fost anunțată o dezbatere publică în mediul online, ba chiar a fost publicat un link de participare și a fost anunțată limitarea numărului de participanți la 150, în cursul dimineții de joi, 15 aprilie, s-a decis întrunirea în format fizic, într-o sală din incinta Instituției Prefecturii Constanța. La respectiva întrunire, numită dezbatere publică, participă reprezentanți ai Primăriei Constanța, în frunte cu Horia Constantinescu, și reprezentanți ai dispeceratelor de taxi din municipiul Constanța. 
Ulterior începerii întrunirii, în urma insistențelor persoanelor nemulțumite de faptul că modificarea formei dezbaterii publice nu a fost anunțată, reprezentanții Primăriei Constanța au luat decizia transmiterii întrunirii în direct, pe pagina de Facebook.
Unul dintre subiectele care stârnesc discuții aprinse între cele două părți aflate la masa dezbaterii vizează retragerea mașinilor mai vechi de zece ani dintre taximetrele de pe străzile Constanței. 


UPDATE. La dezbaterea cu taximetriștii este prezent și viceprimarul Ionuț Rusu. 
Taximetriștii solicită ca în regulament să se prevadă un număr de 1600 de autorizații pentru taxi, în vreme ce propunerea administrației este de puțin peste 1200. 
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2694 secunde