Direcția Regională de Drumuri Constanța, dotată cu autobasculante noi pentru curățarea drumurilor de zăpadă

325
Direcția Regională de Drumuri Constanța, dotată cu autobasculante noi pentru curățarea drumurilor de zăpadă - directiaregionala-1543995596.jpg

Articole de la același autor

103 Autobasculante Ford 3542D au fost recepționate în cursul zilei de ieri de CNAIR. Acestea vor fi intra în dotarea Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri din București, Constanța, Craiova, Brașov, Iași, Timișoara și Cluj și vor întări capacitatea acestora de a desfășura în regie proprie inclusiv acțiuni de deszăpezire pe autostrăzile și drumurile naționale din România.

Noile autobasculante care au o configurație a tracțiunii tip 6X4, sunt dotate cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii și răspânditor pentru materiale antiderapante și vor fi folosite inclusiv pentru alte activități specifice CNAIR S.A, ca de exemplu transportul agregatelor destinate stațiilor de asfalt și al asfaltului produs de acestea.

Valoarea contractului pentru cele 103 utilaje este de aproximativ 9.800.000 euro, fără TVA și include un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor 2 ani.

Achiziția acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de mașini și utilaje specifice lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4456 secunde