Directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, Paul Cononov, control pe litoral. AU FOST SANCŢIONAŢI OPERATORI DE PLAJĂ!

1799
Directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, Paul Cononov, control pe litoral. AU FOST SANCŢIONAŢI OPERATORI DE PLAJĂ! - paulcononov-1628151599.jpg

Articole de la același autor

Directorul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, Paul Cononov, se află prezent pe litoral pentru a inspecta porțiunile nou înnisipate din stațiunea Mamaia.

În acest context, el a făcut declarații de presă și, printre altele, a spus că, de la începutul sezonului, s-au dat 47 de sancțiuni pe plaja nouă.

„A început o acțiune mai amplă de verificare a plajelor lărgite. Acțiunile de control sunt în desfășurare, se verifică legalitatea acțiunilor care au loc pe plajă. Pe această plajă accesul e liber și nimeni nu poate percepe vreo taxă. Cine face acest lucru, o face ilegal. Asta verifică inspectorii noștri. Pentru nerespectarea legii privind ocuparea teritoriului nou de plajă care nu este intabulat s-au dat sancțiuni. Valoarea acestora este cuprinsă între 5.000 și 25.000 de lei. Vom ajunge la ridicarea autorizaţiilor”, a spus Paul Cononov.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5002 secunde