Doina Teodoru, regina roast-ului rom├ónesc, vine in Constan╚Ťa la Fever Pub pe 21 octombrie

3077
Doina Teodoru, marea c├ó╚Ötig─âtoare iUmor, supranumit─â ╚Öi "Regina roast-ului rom├ónesc", vine pe 21 octombrie cu un show de Stand Up ├«n stilul ei inconfundabil, ├«n Constan╚Ťa la Fever Pub
Doina Teodoru i-a impresionat pe Delia, Mihai Bendeac ╚Öi Cheloo ├«n toate apari╚Ťiile sale de pe scena iUmor, chiar dac─â ultimul dintre ace╚Ötia a fost ceva mai greu de "mi╚Öcat" ├«n prim─â faz─â. De altfel, la finele acestei apari╚Ťii, Bendeac a punctat "Cred c─â a fost o nedreptate c─â anul trecut nu ai ajuns ├«n final─â, dup─â p─ârerea mea. Și ╚Ötiu c─â este p─ârerea mai multor oameni, pentru c─â ai avut un num─âr foarte, foarte bun!"

Celebrul actor de teatru ╚Öi film nu a ├«ncetat s─â o complimenteze pe Doina, care urmeaz─â s─â mearg─â pe 21 octombrie la Constan╚Ťa pentru un num─âr de Stand Up: "Te reprezint─â numerele bune!"


Ce este, de fapt, roast-ul?

Roast-ul este un eveniment ├«n care o celebritate este ridiculizat─â printr-o serie de glume inventive, chiar dac─â umorul poate fi ├«mpins p├ón─â la insulte. Ideea din spatele unui astfel de show nu este nicidecum ├«njosirea ╚Ťintei principale a glumelor, ci din contr─â, este un fel de tribut, iar roast-urile reu╚Öite sunt tocmai acelea la care ├«nsu╚Öi celebritatea "terfelit─â" se amuz─â copios. Roast-ul face parte din tradi╚Ťia umorului american, fiind un stil lansat ├«nc─â de la sf├ór╚Öitul anilor ’40, care a devenit apoi mai popular dup─â 1970, gra╚Ťiei emisiunilor prezentate de celebrul c├ónt─âre╚Ť ╚Öi actor Dean Martin: "The Dean Martin Celebrity Roast".

Regina Umorului, Doina Teodoru, vine la Constan╚Ťa!

Doina Teodoru este una dintre foarte pu╚Ťinele persoane care au reu╚Öit s─â apropie publicul rom├ónesc de roast. Show-urile sale atipice au luat cu asalt toat─â Rom├ónia, ├«n special dup─â ce entuziasmanta actri╚Ť─â a c├ó╚Ötigat cel de-al treilea sezon iUmor, asta dup─â ce i-a f─âcut praf pe to╚Ťi cu o serie de glume extrem de bune, care au fost apreciate chiar ╚Öi de "victime". Aceasta a fost prima apari╚Ťie de pe scena iUmor a reginei roast-ului rom├ónesc:
Te a╚Ötept─âm pe 21 Octombrie la Fever – Food Party, Str. Sulmona nr. 28, Constan╚Ťa (Zona Peninsular─â)

➡ Ora 19:00 Jazz & Burgers - Listening Party

➡ Ora 21:00 Stand Up – Doina Teodoru

Acces: 50 Lei - All you can eat (M─ân├ónci c├ó╚Ťi cheeseburgeri vrei!)

Fever este un nou Jazz Pub din Constan╚Ťa, unde se m─ân├ónc─â burger dup─â burger ascult├ónd muzic─â Jazz. Vrei s─â vezi despre ce e vorba? "Un burger f─âr─â un buc─âtar bun este ca o orchestr─â f─âr─â dirijor!"

Spune-ne, mergi? Po╚Ťi da r─âspunsul aici: https://www.facebook.com/events/1713409015397925Pagina a fost generata in 0.9214 secunde