Pulsul economiei

99
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1507653680.jpg

Articole de la același autor

Plata defalcată a TVA se va aplica doar la firmele de stat, precum și la cele aflate în insolvență sau în faliment, a declarat premierul Mihai Tudose într-o intervenție televizată. Introducerea sistemului plății defalcate a TVA este cerută insistent de șeful PSD, Liviu Dragnea, și gândită împreună cu Darius Vâlcov. Rămâne de văzut dacă Guvernul Tudose va lua decizia finală de capul lui sau de capul lui Dragnea.

v v v

Agenția de rating Standard & Poor’s a reconfirmat rating-ul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A-3 pentru datoria pe termen lung și scurt în valută și în monedă locală, reconfirmând și perspectiva stabilă. Anunțul agenției este susținut de nivelul moderat al datoriei publice și al datoriei externe, pe fondul unei perspective de creștere economică solidă.

v v v

Comisia de Industrii și Servicii a Camerei Deputaților a decis, în mod arbitrar și prin încălcarea principiilor pieței libere, excluderea unui operator privat din piața gazelor naturale din România, se arată într-un comunicat al Bursei Române de Mărfuri. Votul din Comisie, care a avut loc pe 4 oc-tombrie, a schimbat fundamental sensul OUG 64/2016 și acest lucru va produce efecte negative majore asupra pieței de gaze naturale și economiei României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3954 secunde