DOLIU ÎN PRESA DIN ROMÂNIA. Un cunoscut jurnalist, redactor șef, găsit mort, sub un nuc

1404
2
DOLIU ÎN PRESA DIN ROMÂNIA. Un cunoscut jurnalist, redactor șef, găsit mort, sub un nuc - candela14969039821501189848-1505204822.jpg

Articole recomandate

Fostul redactor șef al secției maghiare de la TVR Cluj, BARDOCZ SANDOR, a fost găsit decedat. Jurnalistul, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Suceagu, comuna Baciu, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 15 iulie a.c., și nu a mai revenit.



Rămășițele acestuia au fost găsite pe un camp din Suceagu, sub un nuc, unde se spânzurase. Animalele l-au tras jos și au devorat cadavrul. Rămășițele lui Bordocz Sandor au fost găsite de doi romi, tată și fiu, care s-au dus la furat nuci. Minorul a observat craniul și așa a fost alertată poliția, care a găsit actele în haine.

BARDOCZ SANDOR a mai avut o tentativă de sinucidere prin spânzurare, iar în ultima vreme a urmat un tratament de specialitate în Ungaria. El a revenit acasă de curând și a dispărut fără urmă.

Comentează știrea

Murphy
12 septembrie 2017
Padurea Baciu

Padurea Baciu este bantuita de fenomene paranormale. Acolo exista copaci pentru intreaga populatie a Tinutului Secuiesc, deci, la treaba ! Apoi, mai raman destui copaci si fara atarnati.

Cucu
12 septembrie 2017
Spanzurati

Murphy ! Sa nu mai scrii asa ceva , ca era sa mor de ras (... deci , la treaba ! )

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7577 secunde