BĂRBAT SEDUS, JEFUIT ȘI BĂTUT MĂR DE DOUĂ ROMÂNCE!

1311
2
BĂRBAT SEDUS, JEFUIT ȘI BĂTUT MĂR DE DOUĂ ROMÂNCE! - italiaromance-1505206872.jpg

Articole de la același autor

Două românce stabilite în orașul italian Messina, au intrat în vorbă cu un bătrân italian, l-ar fi sedus cu vorbe dulce și atingeri pasionale, apoi l-au deposedat de lanțișorul de aur.


Din păcate pentru ele, bătrânul nu s-a pierdut cu firea când a observat dispariția lanțului și a pornit cu scuterul în goană după acestea. Le-a prins din urmă, însă fără succes. 


Acesta a încasat o bătaie zdravănă de la cele două femei și s-a lăsat păgubaș.


Bălteanu Marinela (26 de ani) și Alecsandru Ana Maria (25 de ani) au fost prinse de către polițiștii italieni, iar lanțul furat a fost recuperat de sub un autoturism. Cele două femei și-au recunoscut fapta iar acum sunt cercetate pentru furt și vătămare corporală gravă.


Comentează știrea

Liviu Burebista
13 septembrie 2017
Haoleo mo

A dracului de Corectitudine Politica, din cauza ei, nu mai putem spune lucrurilor. De ce mama dracului nu spuneti adevarul, doua TIGANCI din Romania. Se vede din avion ca nu sant romance. Zdrentele astea sau dus in Italia la "produs", si se dau drept romance.Tiganii ne-au facut de c-c-t in toata Europa, dandu-se drept romani si la asta ajuta si presa de la noi , zicand ca sant "romani". Or avea ei cetatenie romana dar asta nu te face automat Roman.

Liviu Burebista
13 septembrie 2017
Haoleo mo

A dracului de Corectitudine Politica, din cauza ei, nu mai putem spune lucrurilor pe nume. De ce mama dracului nu spuneti adevarul, doua TIGANCI din Romania. Se vede din avion ca nu sant romance. Zdrentele astea sau dus in Italia la "produs", si se dau drept romance.Tiganii ne-au facut de c-c-t in toata Europa, dandu-se drept romani si la asta ajuta si presa de la noi , zicand ca sant "romani". Or avea ei cetatenie romana dar asta nu te face automat Roman.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0185 secunde