În inspecție la Spitalul Județean

Dr. Raed Arafat: "Urgența nouă va fi inaugurată în trei săptămâni"

5591
Dr. Raed Arafat:
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, dr. Raed Arafat, a vizitat, ieri după-amiază, aripa nouă a Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Constanța. Medicul a sosit la Constanța în urma invitației primite din partea conducerii spitalului, pentru a purta discuții cu privire la găsirea de fonduri pentru continuarea lucrărilor și reabilitarea vechii părți a UPU.
Dr. Raed Arafat s-a arătat încântat de ce s-a realizat la UPU, precizând că, în urma discuțiilor purtate cu managerul spitalului, s-a decis inaugurarea unității în aproximativ trei săptămâni. "Urmează ca în aripa nouă, care va fi inaugurată în trei săptămâni, să funcționeze Camera de Resuscitare și traumatologia, adică partea grea din ceea ce înseamnă Urgență, iar urgențele minore vor rămâne în aripa veche. Deocamdată nu sunt fonduri pentru continuarea lucrărilor, am purtat discuții și pe această temă, vom vedea ce putem face", a declarat secretarul de stat.
Precizăm că lucrările la aripa nouă a UPU au fost finalizate încă din martie, dar conducerea spitalului a tot amânat darea ei în folosință, pe motiv că nu se va reuși decât degradarea ei, înainte ca partea veche a unității să fie reabilitată.
Dr. Raed Arafat a vizitat și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, pentru a purta discuții cu privire la activitatea SMURD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8311 secunde