Drumurile județene care vor fi reabilitate săptămâna aceasta

226
Drumurile județene care vor fi reabilitate săptămâna aceasta - drumuri-judetene-1691411430.jpg

Articole de la același autor

În săptămâna actuală, 7 - 11 august, angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” efectuează mai multe lucrări de reabilitare, modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene.

Astfel, în perioada menționată, pentru drumuri bune și sigure în județul Constanța se acționează pe: DJ 222 Târgușor, lucrări de punere în siguranță a drumului - cofrare, turnare rigolă de beton, montare parapet și indicatoare rutiere; DJ 222 Grădina – Hotar Tulcea, lucrări de frezare covor asfaltic; DJ 226 A Râmnicu de Jos, lucrări de siguranța circulației – cofrare și turnare ziduri de sprijin; DJ 226 B Pantelimon – DN 2A, plombare îmbrăcăminți rutiere; Ghindărești, lucrări de întreținere străzi – pietruire; DJ 393 Coroana – Albești: lucrări de modernizarea drumului: pietruire, asfaltare binder, turnare radier pentru podețe; DJ 391, DJ 391 A Mereni – Intersecție DJ 392 Viroaga, lucrări de estetică rutieră – tăiere lăstăriș; DJ 396 Mănăstirea Sf. Andrei – DN3, realizare acostamente.

Reprezentanții Societății „Drumuri Județene Constanța” menționează că lucrările sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor. De asemenea, participanții la traficul rutier sunt rugați să manifeste prudență și înțelegere pe aceste sectoare de drum și să respecte restricțiile rutiere impuse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3599 secunde