Dum blocat din cauza zăpezii şi a viscolului; circulaţie în condiţii de iarnă!

307
Dum blocat din cauza zăpezii şi a viscolului; circulaţie în condiţii de iarnă! - traficiarnadrumzapada-1704703841.jpg

Articole de la același autor

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile judeţene din Vaslui, iar DJ 244A este blocat de zăpada viscolită şi vântul care suflă cu o viteză de 80 km/h, la ieşirea din Roşieşti către Vutcani.


Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, din cauza viscolului traficul va fi restricţionat pe DJ 244K, sectorul Tanacu-Bălţaţi.


"Echipele de la SC LDP Vaslui acţionează cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant. Pe toate drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă, iar echipajele de deszăpezire vor monitoriza toate drumurile judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate. Evitaţi să porniţi la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informaţi-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate", a declarat vicepreşedintele CJ Vaslui, Ciprian Trifan.


Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vânt, polei şi ninsori în Moldova, valabilă până marţi dimineaţa. În noaptea de marţi spre miercuri va fi ger în nord, centru şi est, cu minime termice de până la -20 de grade. Pe alocuri se va depune polei. Vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de 55- 70 km/h. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3065 secunde