Echipa Constanța - Capitala Tineretului din România 2021-2022 inaugurează programul #ComeToSEAus”

Joi, 15 Iulie 2021, 14:25
243
Portul turistic Tomis va găzdui, sâmbătă, 17 iulie, începând cu ora 14.00, evenimentul de inaugurare a programului #ComeToSEAus. Acesta este dezvoltat de echipa Constanţa – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022.

Programul cuprinde activităţi în care vor fi antrenaţi tineri şi participanţii la eveniment şi se va încheia cu muzică şi dans. Între orele 16.00 şi 18.00, va avea loc un atelier de lucru special dedicat direcției Together din cadrul programului. Acesta este un eveniment de tip networking în cadrul căruia organizațiile de şi pentru tineri din Constanța vor prezenta proiectele derulate și vor discuta despre oportunități de colaborare pe perioada derulării programului #ComeToSEAus. Membrii echipei de implementare vor purta discuții cu reprezentanții organizațiilor constănțene - în vederea prezentării punctuale a tuturor proiectelor incluse în programul #ComeToSEAus.

Între orele 17.00 şi 19.00, este programată activitatea Treasure Hunt, pornind din Portul Turistic Tomis. Înscrierea participanților se va face până pe data de 16 iulie, ora 23.59.

De asemenea, de la ora 19.00, timp de o oră, vor avea loc momente artistice dedicate direcției ARTSY din cadrul programului descriere. Acestea vor cuprinde un show de tobe (Barbarossa Samba Group) și picioroange, întocmai ca la marile festivaluri.

Pe tot parcursul evenimentului, muzica va fi asigurată de tânărul DJ constănțean Octavian Nanu. De asemenea, după finalizarea atelierelor tematice, DJ-ul consacrat AlbWho va intra la platane pentru menținerea atmosferei.

Accesul este gratuit şi este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2; persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

”Capitala Tineretului din România” este un program național guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), PONT și Banca Comercială Română (BCR), iar în perioada 2 mai 2021 - 1 mai 2022, titlul este deținut de orașul Constanța.

Pagina a fost generata in 0.3939 secunde