Echipa medicală din România, aflată în misiune în Italia, a transmis românilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor de Paște

116
Echipa medicală din România, aflată în misiune în Italia, a transmis românilor un mesaj cu ocazia sărbătorilor de Paște - medicivoluntaripentruitalia-1587215089.jpg

Articole recomandate

Echipa medicală din România, aflată în misiune în Italia, în contextul pandemiei de coronavirus, a transmis românilor, sâmbătă, un mesaj cu ocazia sărbătorilor de Paște, în care subliniază că în aceste momente este nevoie, mai mult ca oricând, de solidaritate, compasiune și unitate, informează agerpres.ro.


"Dragi români, acum, mai mult ca oricând, a venit momentul să dăm dovadă de solidaritate, de compasiune, să fim alături unii de alții. Nu contează unde ne aflăm, contează ceea ce facem. Nu suntem singuri, dar suntem siguri că împreună putem, împreună o să reușim", afirmă membrii echipei medicale din România, în mesajul de Paște.


Aceștia punctează, la rândul lor, necesitatea respectării regulilor de distanțare socială.


"Stând acasă și păstrând distanța socială, protejăm copiii, părinții și bunicii noștri. Într-o lume plină de durere, fiecare om, fiecare gest este important pentru noi, pentru voi și pentru viitor. Cine salvează o viață salvează o lume întreagă! Virusul nu face diferențe, diferența o putem face noi. Doar cu ajutorul vostru, al tuturor putem reuși. Viața începe acolo unde frica se termină! Sărbători fericite și Hristos a Înviat!", transmit cadrele medicale române, într-un mesaj video.


Începând cu data de 7 aprilie, o echipă formată din 11 medici, 3 asistenți și un ofițer ISU se află în misiune în Italia, una dintre cele mai afectate țări din lume ca urmare a pandemiei cu coronavirus. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2995 secunde