Echipele RAJA lucrează la înlocuirea conductei de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga

462
2
Echipele RAJA lucrează la înlocuirea conductei de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga - foto3-1634115911.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, se desfășoară conform graficului, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile, cu vânt puternic și precipitații. Încă din cursul nopții trecute echipele RAJA au pregătit zona în care se derulează operațiunile, au executat săpăturile și au adus materialele necesare, pentru realizarea intervenției în timp operativ.

La acest moment, se desfășoară lucrări de sudură pentru îmbinarea tronsonului nou montat la conducta existentă. Odată cu acestea, se vor efectua manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune. Ținând cont de lungimea rețelei, diametrul acesteia și numărul mare al consumatorilor deserviți, după încheierea lucrărilor este necesar un interval de timp mai mare pentru reluarea furnizării apei la parametri normali către toți consumatorii afectați. 

Comentează știrea

Daniela
13 octombrie 2021
Raja

Deci cand vine apa??Lucrarea era programata pt saptamana trecuta!De ce nu se anunta din timp???

Gigi
13 octombrie 2021
Lucrare Raja

Și totuși, când primim apă, că nu spuneți nimic? Dacă vreți să fiți un cotidian credibil, puneți titlul în concordanță cu știrea. De data aceasta Raja este în culpă pentru că nu ne-a înștiințat de această lucrare și nu am făcut rezervă de apă pentru nevoile casnice, creând disconfort cetățenilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.647 secunde