Elevii și Asociația "EcoWatch" au amenajat parcul din curtea Colegiului Tehnic "Tomis"

126
Elevii Colegiului Tehnic "Tomis", sprijiniți de Asociația "EcoWatch", s-au "înarmat" cu mănuși, cazmale, lopeți și găleți și au muncit pe brânci zilele acestea pentru a amenaja părculețul din incinta școlii lor. Acțiunea s-a derulat în cadrul Calendarului de Mediu pentru sărbătorirea "Lunii Pădurii 15 Martie -15 Aprilie 2013" și a fost precedată de o activitate de informare. 

Evenimentul a cuprins o scurtă prezentare despre Luna Pădurii și despre activitatea de voluntariat. Au participat și doi voluntari de la Centrul de Voluntari CENTRAS Constanța, care au discutat interactiv despre beneficiile voluntariatului cu cei aproape 40 de elevi prezenți.

"Zonele verzi, parcurile și bineînțeles pădurile noastre sunt precum «Plămânii Naturii». Să avem grijă de ei pentru ca să ducem o viață sănătoasă și frumoasă!" a afirmat Alexandru Muntoiu, președintele Asociației "EcoWatch". 

O nouă aplicație EcoWatch de pe site-ul www. ecowatch.ro permite semnalarea abaterilor de mediu din regiune, pentru a se putea lua măsuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3657 secunde