Vreme însorită și caldă astăzi, la Constanța

137
De astăzi se întoarce soarele la Constanța. Ploile s-au terminat, pentru moment, așa că astăzi avem cer variabil, cu soare. Vântul suflă moderat, dinspre sud, iar maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Peste noapte va fi cer variabil, cu lună și termometrele vor indica minimum 10 grade Celsius. 

Vreme frumoasă va fi și în week-end, cu temperaturi de până la 22 de grade Celsius sâmbătă, 6 aprilie, dar aproape la jumătate duminică, 7 aprilie. 

În restul țării, vremea se va încălzi, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 13 - 14 grade în nordul teritoriului și 20 de grade în sud-est. Cerul se va înnora treptat pe parcursul zilei începând din vest, aria ploilor se va extinde cuprinzând majoritatea regiunilor, iar izolat, în special la munte, cantitățile de apă vor depăși 15 - 20 de litri pe metru pătrat.

Excepție vor face Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, unde înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, cu viteze mai mari în sudul Banatului, Dobrogea și în zona de munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1822 secunde