Enel Energie introduce un nou mod de facturare pentru clienții din mediul rural

803

Articole de la același autor

Enel Energie introduce un nou mod de facturare pentru clienții săi din mediul rural, prin intermediul căruia cetățenții vor avea posibilitatea de a-și evalua consumul mediu zilnic de energie electrică.
Noul sistem de facturare are în vedere un consum estimat de energie electrică, convenit cu fiecare client în parte și regularizarea lui periodică, în funcție de citirea contorului.
Facturarea se va face o dată la două luni, astfel că, în decursul unui an, clienții din mediul rural vor primi, în total, șase facturi de energie electrică. "Dintre acestea, patru facturi vor fi emise pe baza consumului mediu zilnic estimat de fiecare client, iar alte două facturi vor fi emise pentru regularizarea consumului", a declarat Alina Pascu, responsabil comunicare Enel Servicii Comune.
Facturile de regularizare se vor emite pe baza citirii contorului de către reprezentanții Enel Energie în scopul de a putea fi corectate eventualele diferențe apărute între consumul real și cel estimat de energie electrică.
Fiecare client va primi la domiciliu, prin intermediul factorilor poștali, în plic, factura de energie electrică. Astfel, consumatorii din mediul rural vor putea plăti factura direct la factorul poștal sau la orice casierie Enel Energie din județ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0941 secunde