ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

112
ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - elctric-1461749415.jpg

Articole recomandate

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, între orele 9 și 14, sunt afectați consumatorii din zona Tăbăcărie, cu străzile Nicolae Iorga, tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Maramureș, străzile Nicolae Bălcescu, 23 August, Vasile Lucaciu, strada Chiliei, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Iorga și Vasile Lucaciu, strada Maramureș, numerele cu soț, între 2 și 42, strada Nicolae Iorga, numerele 14 și 16, precum și la Școlile gimnaziale nr. 4 și 5. 


În restul județului, între orele 9 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitățile Târgușor, Mireasa, Pantelimon de Sus și Pantelimon de Jos - întrerupere totală. De asemenea, între orele 8 și 17, se oprește curentul în localitățile Coșlugea și Satu Nou (Oltina) - întrerupere totală, precum și în localitatea Seimenii Mici - întrerupere totală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Aprilie 2016
Stire din Social : Punctele ENEL, închise. Iată când
Pagina a fost generata in 0.5217 secunde