EPIDEMIE DE PESTĂ PORCINĂ / Iohannis, declarația zilei

211
EPIDEMIE DE PESTĂ PORCINĂ / Iohannis, declarația zilei - ad00ndamagfzad1lotg4yzdjndfkodvj-1572444001.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la deschiderea Târgului Internațional INDAGRA că, în agricultură, implicarea și bunăstarea oamenilor contează decisiv".


Președintele României a vizitat, miercuri, târgul Indagra. Acesta a apreciat că noua echipă de la Ministerul Agriculturii trebuie "să aibă nu doar ușile, ci și mințile și inimile deschise pentru problemele" sectorului.

"Autoritățile statului trebuie să fie conștiente de responsabilitățile care le revin și cât mai capabile să le și îndeplinească. Nu au fost deloc așa, din păcate, în combaterea epidemiei de pestă porcină, cu măsuri adoptate, aș zice, în bătaie de joc față de munca oamenilor și față de așteptările consumatorilor.


Este multă treabă de făcut pentru relansarea sectorului zootehnic, care acum, evident, se confruntă cu mari probleme și pentru care trebuie să renască speranța.

Am convingerea că agricultura poate fi vârf de lance pentru creșterea economică a României și tocmai de aceea este imperativ ca noul ministru al agriculturii să acționeze cu pricepere și responsabilitate", a declarat Klaus Iohannis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4189 secunde