A început sezonul de îmbăiere

Concurs Este interzisă mituirea salvamarilor!

557
Este interzisă mituirea salvamarilor! - c88d12a264cc1d130f2010e46c157eab.jpg

Articole de la același autor

Ieri, a debutat oficial sezonul de îmbăiere pe litoralul românesc. Începând cu 1 iunie, autoritățile administrației publice locale au obligația să amenajeze posturile de salvamar și corturile de prim ajutor.
Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral recomandă turiștilor să respecte semnalizările de pe porțiunile de plajă unde este interzisă intrarea în apă, să nu depășească în înot limita marcată de geamanduri, să nu înoate în zonele periculoase marcate și înconjurate cu balize, să păstreze curățenia la locul de ședere de pe plajă, precum și pe cea a apei, să nu intre în apă atunci când este interzisă îmbăierea și să anunțe postul de prim ajutor în caz de accident sau în cazul pericolului de înec al unei persoane.
De asemenea, reprezentanții ABADL îi informează pe turiști că acțiunea de salvare a vieții umane pe apă, precum și toate ajutoarele date de către personalul posturilor de salvare și de prim ajutor medical sunt gratuite, personalul respectiv neavând dreptul să pretindă sau să primească sume de bani pentru serviciile prestate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2589 secunde