Etapele pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să-ți vinzi mașina

190
Etapele pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să-ți vinzi mașina - spit-1699364861.jpg

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța informează cetățenii că pot înstrăina un autovehicul prin completarea formularului tipizat utilizat la tranzacționarea mijloacelor de transport, „Contractul de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport” și vizarea acestuia la ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT).

Formularul poate fi descărcat de pe site-ul instituției responsabile, www.spit-ct.ro, sau îl puteți solicita gratuit în orice agenție fiscală. Pentru mai multe informații, accesați www.spit-ct.ro.

Actele necesare pentru eliberarea unui certificat fiscal pentru înstrăinare mijloc de transport sunt: cererea pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscală pentru persoane fizice privind impozite, taxe locale si alte venituri ale bugetului local; cartea de identitate a mijlocului de transport ce urmează a fi înstrăinat; cărțile de identitate/Buletinele de identitate ale proprietarilor și delegația/împuternicirea și cartea/buletinul de identitate a delegatului/împuternicitului, după caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5537 secunde