Eures/ Vezi aici ce locuri de muncă sunt disponibile în străinătate

262
Eures/ Vezi aici ce locuri de muncă sunt disponibile în străinătate - jobswallpaper-1341407723.jpg
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță că, prin portalul Eures, sunt disponibile 95 de job-uri în străinătate.

În Austria, Men for Tress GmbH angajează 20 de drujbiști români, pe care îi plătește cu 1.300 de euro pe lună net. În Cipru se caută doi frizeri și o cosmeticiană, cu salarii între 875 și 1.600 de euro lunar, fizioterapeut (masor) - 890-1.600 de euro lunar și bucătar specialist - 1.586 de euro pe lună.

Dacă ați absolvit liceul agricol sau o facultate de profil vă puteți angaja ca stagiar - lucrător calificat în ferme de creșterea animalelor. Retribuția este de aproximativ 1.260 de euro brut lunar, din care se scad contribuția socială, chiria lunară și impozitul.

Tot în Danemarca sunt disponibile patru job-uri de medic patolog și medic specialist radiolog. Pentru medicii patologi salarizarea este conform contractului colectiv în domeniu. Salariul de pornire în primele luni (când se participă și la cursuri de limba daneză) este în jur de 6.000 - 7.000 de euro brut lunar și se poate majora, în funcție de calificare, experiență și funcție. Pentru medicii specialiști salariul minim este de 93.000 de euro brut pe an, la care se adaugă alte bonusuri.

În Germania oferta include posturi de asistent medical generalist, plătite cu 1.500 – 2.100 de euro brut pe lună, proiectant mecanică, manager șantier construcții, manager proiect, programator roboți, programator software și proiectant electrotehnică.

Pentru cei care au experiență în domeniu, în Norvegia se caută trei reparatori acoperișuri plate, pentru care se oferă un salariu cuprins între 21 și 25 de euro brut pe oră, în funcție de experiență și abilități. Iar în Republica Cehă sunt libere 20 de posturi de manipulanți mărfuri, cu un salariu cuprins între 600 și 950 de euro, la care se adaugă și bonusuri de productivitate.

Persoanele interesate de oferta Eures pot obține informații suplimentare la adresa www.eures.anofm.ro sau de la consilierul Eures Elena Pană din cadrul AJOFM Constanța, tel. 0241/481.553. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5671 secunde