Euro Vial Lighting a inaugurat showroom-ul Philips

986
1
Euro Vial Lighting a inaugurat, joi, în prezența câtorva parteneri de afaceri, primul showroom din România cu produse brand Lirio by Philips, Eseo și InStyle, produse ce fac parte din portofoliul Philips Consumer Luminaires - iluminat decorativ (pentru casă).

Lirio by Philips, premium brand în cadrul Philips Consumer Luminaires, este construit de Philips din materiale inovatoare, cu cele mai noi tehnologii combinate, cu tehnici avansate de măiestrie și calitate, o colecție largă de corpuri de iluminat pe stilul contemporan, cu un design belgian. 


De menționat este faptul că produsele din gama Lirio, Instyle Philips, Eseo sunt dedicate exclusiv canalului LifeStyle & Specialist. Euro Vial Lighting poate oferi astfel acces la un alt tip de produse stil corpuri de iluminat mult mai inovativ și modern.

Mai exact, în showroom-ul Philips din Constanța se pot găsi, printre altele, lămpi cu aprindere prin atingere, lampadare cu surse economice, lumini ambientale (culoarea și intensitatea se pot schimba din telecomandă), spoturi, de asemenea cu intensitate reglabilă, dar și lămpi din sticlă în cazul cărora se poate schimba oricând culoarea, în funcție poate de eveniment ori, de ce nu, de stare. Toate se pot lăuda cu un consum mic, economia la energie putând ajunge chiar și până la 90%.

v v v

Euro Vial Lighting activează în domeniul distribuției de materiale și echipamente electrice. Produsele companiei se împart pe șase categorii: cabluri, echipamente (aparataj), accesorii (conectică), iluminat (corpuri și surse), ustensile și diverse. 


Comentează știrea

a
11 noiembrie 2012
a

unde este showroomul?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5749 secunde