Europenii caută ingineri români și le dau salarii de mii de euro!

395
1
Europenii caută ingineri români și le dau salarii de mii de euro! - muncastrainatate-1383158917.jpg

Articole de la același autor

l Prin portalul de mobilitate Eures sunt disponibile, săptămâna aceasta, 145 de locuri de muncă în străinătate

145 de locuri de muncă în 11 țări din Europa sunt disponibile, săptămâna aceasta, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, prin portalul de mobilitate - Eures.

Posturile oferite românilor se adresează atât persoanelor cu studii medii, cât și superioare. În Belgia, o firmă din vestul Flandrei angajează doi lucrători în producție, prelucrarea și conservarea peștelui și pune la bătaie un salariu de 12.84 de euro brut sau 10.89 de euro net pe oră. În Finlanda sunt valabile șase posturi de șofer de camion și măcelar. Șoferii vor avea un salariu de 2.000 de euro pe lună, în timp ce măcelarii vor primi 14 euro brut pe oră. Șase posturi sunt disponibile și în Franța, pentru medici de specialitate și șef de șantier. Medicii vor avea un salariu cuprins între 56.000 - 68.000 de euro brut pe an și șefii de șantier vor fi plătiți cu 12 până la 15 euro pe oră.

O ofertă bogată este și în Ger-mania, acolo unde se caută operatori de mașini mase plastice (extrudare, turnare, injecție), asistenți manageri specialiști în gastronomia de sistem, șoferi profesioniști și asistenți medicali în specialitatea geriatrie, psihoterapie sau ergoterapie. Salariul nu este specificat decât pentru asistenții medicali, care vor primi între 1.800 și 2.400 de euro brut pe lună.

În Irlanda și Norvegia, inginerii români sunt la mare căutare și li se oferă un salariu de pornire de 55.000 de euro pe an, până la 75.000 - 80.000 de euro brut, în funcție de experiență și specializare.

Oferta Eures include 13 posturi de asistent medical și asistent social în Marea Britanie, plătite cu 12 până la 24 de lire brut pe oră. Persoanele fără studii superioare pot găsi tentante cele zece posturi de îngrijitori de clădiri, camere la compania Mr. Clean din Malta, plătite cu 162,19 euro pe săptămână.

De asemenea, în Republica Cehă sunt disponibile patru posturi de controlor trafic/dispecer transport, cu un salariu de 20.000 de coroane pe lună, în Spania sunt două posturi de controlor și programator CNC, cu salariu negociabil, iar în Ungaria sunt 75 de posturi de șoferi de camion internațional, cu un salariu de 98.000 de forinți pe lună, la care se adaugă și alte beneficii, ajungându-se la 350.000 - 395.999 de forinți pe lună.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare la adresa www.eures.anofm.ro sau de la consilierul Eures Elena Pană, din cadrul AJOFM Constanța, tel. 0241/481.553. 

Comentează știrea

Memo
31 octombrie 2013
Nu plecati bai, din tara!

Nu e bine sa pleci din Romania ! Ce daca ai acolo afara salariu mare? Daca nu simti bucuria gropilor din sosea,care-ti pun sangele in miscare,daca nu-ti exersezi zilnic atentia distributiva sa nu fii furat,sa nu calci in cacat de caine sau de om,sa nu fii fraierit,care mai este bucuria de a trai?! Si sa simti din plin foamea cand nu esti indemnizat,umilinta care te apropie de sentimente crestine si marlania sefilor de obicei alesi sa fie ghioalbe,ca cica asa trebuie sa te impui,asta e bucuria de a fi roman! Nu plecati afara,doar aici simti ca traiesti din plin,ca in romane celebre de capa si spaga !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde