Exclusiv Auto lansează la Constanța "Tarraco", noul model Seat de talie mare

720
Exclusiv Auto lansează la Constanța

Articole de la același autor

Noul Seat Tarraco a devenit disponibil la distribuitorii din România. Acesta intră pe piața SUV-urilor primind cinci stele la testele de siguranță EuroNCAP, făcând o impresie bună la capitolul siguranța pasagerilor. Cu un preț de pornire de 26.754 euro, Seat Tarraco este un model care arată noua direcție de design a mărcii.
La Constanța, noul Tarraco va fi lansat oficial, mâine, 5 aprilie, de la ora 12.00, în VIVO! Constanța (vizavi de magazinul Istyle). Sunt așteptați toți cei interesați să vadă și să testeze noul model, și să afle toate detaliile de la echipa de vânzări prezentă la fața locului.
Noul Tarraco marchează intrarea SEAT pe segmentul SUV-urilor mari. Modelul, disponibil și într-o versiune cu șapte locuri, completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea Ateca și Arona în 2018. Tarraco încorporează cele mai noi tehnologii gândite de specialiștii grupului Volkswagen.


"Etapa de prevânzări pentru noul Tarraco ne-a demonstrat că produsul convinge și răspunde foarte bine unor nevoi specifice ale clienților. Modelul este voluminos, are un design aparte și dispune de o tehnologie cât se poate de avansată. Clienții din România vor regăsi în această mașină nivelul de calitate visat, siguranță sporită, dar și un preț atractiv", a declarat Horațiu Moldovan, director marcă SEAT.


Tarraco va fi disponibil în România în două variante de motoare pe benzină: un motor cu patru cilindri 1,5 TSI de 150 CP, cu transmisie manuală cu șase trepte și tracțiune față, precum și un motor de 2,0 litri, de 190 CP, cu transmisie automată DSG cu șapte trepte și tracțiune integrală 4Drive. De asemenea, sunt disponibile două motoare diesel, ambele 2,0 TDI, cu puteri de 150 CP și 190 CP. Versiunea de 150 CP poate fi combinată cu tracțiune față sau integrală, cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată DSG cu șapte trepte și tracțiune integrală 4Drive. Versiunea mai puternică este oferită exclusiv cu tracțiune 4Drive și cu transmisie automată DSG cu șapte trepte. Ulterior, SEAT Tarraco va fi disponibil și cu alte opțiuni pentru trenul de rulare. Toate motoarele dispun de injecție directă, supraalimentare cu turbină și tehnologie start-stop și oferă puteri între 150 CP și 190 CP.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4738 secunde