Faceți-vă provizii! Se va opri apa în localitatea Eforie Nord!

224
Faceți-vă provizii! Se va opri apa în localitatea Eforie Nord! - apa-eforie-nord-1710532235.jpg

Articole recomandate

La nivelul sistemului de distribuție apă potabilă din localitatea Eforie Nord, urmează să se execute lucrări de racordare a noilor conducte la rețeaua existentă. Pentru realizarea acestor operațiuni, compania de apă RAJA anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile consumatorilor din localitatea Eforie Nord, de marți, 19 martie, ora 22.00, până miercuri, 20 martie, ora 23.30.

În aceeași perioadă, în cartierul Moara din localitatea Agigea, se va furniza apă cu presiune scăzută, în unele zone, în funcție de topografia rețelei de apă, putându-se înregistra lipsa acesteia la robinete.

Investiția face parte din CL8 –„Reabilitare conductă magistrală în Eforie Nord, reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, precum și a conductelor de refulare, stație nouă de pompare apă uzată și conducta de refulare aferentă, din localitățile Eforie Nord, Agigea și Techirghiol, județul Constanța”, în valoare de aproximativ 32 de milioane de lei, și din CL41 –„Surse de apă, rezervoare, stație de pompare, stație de clorare, rețele de incintă din comuna Costinești, reabilitare Gospodărie de Apă Eforie Nord, stație de clorare și instalare grup de pompare pentru localitatea Agigea. Reabilitare conducte de aducțiune GA Constanța-Sud-Lazu-Agigea-GA Eforie Nord. Reabilitare conducte de aducțiune GA Eforie Nord-Agigea”, în valoare de aproximativ 77 de milioane de lei. Cele două proiecte sunt derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2837 secunde