Faceți-vă rezerve! Se oprește apa pe mai multe străzi din Eforie Sud!

245
Faceți-vă rezerve! Se oprește apa pe mai multe străzi din Eforie Sud! - x-apa-1705309111.PNG

Articole de la același autor

RAJA anunță că, la nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din localitatea Eforie Sud se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte, cu diametrul de 250 mm, de pe străzile Ion Movilă și Nicolae Titulescu. Pentru realizarea acestor operațiuni, va fi întreruptă furnizarea apei potabile, joi, 18 ianuarie, în intervalul orar 7.30 - 19.30. 


Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din zona străzilor Ștefan cel Mare, Mărăști, Mihai Eminescu, I. C. Brătianu, Doctor Cantacuzino, Dorului, Faleză, Dezrobirii, Carmen Silva, bulevardul Republicii. Precizăm că investiția face parte din contractul de lucrări cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), „Reabilitare rețele de distribuție, rețele de canalizare Eforie Sud, județul Constanța”, în valoare totală de peste 18 milioane de lei.
 

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, este sfatul reprezentanţilor companiei de apă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7082 secunde